Actualitate
Perișor. Petrecere cu scântei. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat de 34 de ani, din Petroșani, a ajuns noaptea trecută la spital, după ce a fost rănit de un articol pirotehnic în zona abdomenului. Alte trei persoane care se aflau la un eveniment privat la o pensiune din comuna Perișor au fost rănite, dar nu a fost necesară internarea.

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Secției  6 Poliție Giubega au fost sesizați cu privire la faptul că, la o pensiune din comuna Perișor, la care era organizat un eveniment, o persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, care au stabilit că la o pensiune din comuna Perișor, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane,  în urma folosirii de către un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat a unor articole pirotehnice, unul din articole și-ar fi schimbat traiectoria și ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroșani, care participa la evenimentul respectiv.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de  îngrijiri medicale.

De asemenea, alte trei persoane s-au deplasat la spital, însă nu au rămas internate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s a produs evenimentul.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.