Actualitate
Persoană surprinsă de un mal de pământ, la Vârvorul de Jos

O persoană a fost surprinsă de un mal de pământ în comuna Vârvorul de Jos. Pompierii doljeni au intervenit pentru salvarea persoanei respective, iar după ce au degajat pământului, persoana a fost scoasa în siguranță, conștientă, și i se acordă ajutor de echipajul medical. Va fi transportată la spital pentru mai multe investigații, au declarat reprezentanții ISU Dolj.

Bărbatul de 62 de ani, care a fost surprins de malul de pământ, în comuna doljeană Vîrvorul de jos, încerca să-l încarce transporte într-o remorcă acasă pentru a-l pune prin curte, însă pământul umed a alunecat peste acesta. „Intervine Descarcerare Detașamentul 1 Pompieri Craiova si SMURD . SVSU a acționat pana la sosirea forțelor specializate pentru a îndepărta pământul de pe persoana surprinsă pana la umeri. După ajungerea forțelor specializate la fata locului s-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical concomitent cu degajarea pământului de pe persoana conștientă. Persoana a fost scoasa în siguranță, conștientă, i se acordă ajutor de echipajul medical și va fi transportat la spital pentru mai multe investigații. Acțiunea a fost coordonată de inspectorul șef după ajungerea la fata locului, iar pana la sosirea forțelor specializate a fost coordonata de președintele comitetului local pentru situații de urgență”, au declarat reprezentanții ISU Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.