Actualitate
Peste 3.000 de fani s-au distrat la We Love Retro! Cel mai mare Retro Party din România!

Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor ’90, Mr. President, Rednex, No Mercy, Captain Hollywood Project și Brooklyn Bounce DJ au urcat pe scena Sălii Polivalente din Craiova, iar împreună cu cei peste 3.000 de fani au făcut o călătorie în timp printre cele mai ascultate hit-uri.

Participanții s-au dezlăntuit imediat ce artiștii au început să urce pe scenă și să le transmită energia lor molipsitoare:„A fost un spectacol incredibil. Ne-am simțit ca acum 20 de ani! Abia așteptăm următoarea ediție!”, au spus la unison toți cei care au fost prezenți la WE LOVE RETRO.

Imediat ce solistul de la No Mercy a urcat pe scenă și a cântat binecunoscutul hit „Where do you go” atmosfera s-a încins la maxim! Cei de la Rednex au creat o atmosferă electrizanta, iar Mr. President a trezit amintiri pline de nostalgie pentru cei aflați în public.

„Iubesc țara asta! A fost un public incredibil! Este unul dintre cele mai tari concerte pe care le-am susținut vreodată!”, a fost mesajul lui Layzee, solistul trupei Mr. President, pentru fanii care au participat la concertul de la Sala Polivalentă. Cei de la Rednex le-au reamintit participanților energia anilor ’90: „Cel mai puternic sentiment pe care-l poți trăi este atunci când ești pe scenă și vezi publicul cum trăiește și cantă fiecare vers cu tine”, a declarat Zoe, solista trupei Rednex, la finalul concertului.

Când va avea loc următorul eveniment:

Cel mai mare Retro Party din România, WE LOVE RETRO, continuă tradiția, iar pe data de 7 septembrie se întoarce la București cu un show memorabil alături de: Coolio, Nana, East 17, No Mercy, Rednex, E-rotic și DJ Quicksilver.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.