Actualitate
Pește confiscat de jandarmii craioveni

Sub coordonarea lucrătorilor din cadrul compartimentului prevenirea și combaterea faptelor antisociale, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au desfășurat o serie de acțiuni, în județul Dolj, respectiv în târgul săptămânal 1 Mai și târgul săptămânal Dăbuleni, în urma cărora  au fost constatate un număr de trei infracțiuni în conformitate cu prevederile OG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Jandarmii au confiscat  cantitatea de 65 de kg de pește, speciile fitofag și șalău, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de constatare pentru comercializare de pește  fără documente legale. Aceasta a fost ridicată în vederea confiscării și ulterior a fost predată către operatorii autorizați în comercializarea de pește și produse din pește.

     

     De asemenea în județele Dolj, Olt și Vâlcea au fost defășurate acțiuni în colaborare cu Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, în urma cărora jandarmii au aplicat un număr de 15 de sancțiuni contravenționale dintre care 11 au fost amenzi contravenționale în valoare totală de 2400 de lei și patru avertismente scrise, în baza OG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.   

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.