Actualitate
„Pinocchio” şi „Sarea în Bucate”, la „Colibri”

Aşa cum şi-a obişnuit micii, dar şi mai marii spectatori, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” a pregătit încă un week-end de poveste, de această dată aducând în scenă personaje din poveştile  „Pinocchio” şi „Sarea în bucate”.

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 18.00 copiii sunt invitaţi să-l vadă pe Pinocchio care intră în scenă cu tot cu năzdrăvăniile lui. Spectacolul ce îi poartă numele este o adaptare după Carlo Collodi, scenariul şi regia sunt semnate de Cristian Pepino. Personajele vor prinde viață grație actorilor păpușari Rodica Prisăcaru, Emanuel Popescu, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Adriana Ioncu. Muzica este o creaţie a lui Dan Bălan.

Duminică, 10 decembrie, de la ora 11.00, ne bucurăm de cunoscuta poveste „Sarea în bucate”, adusă în scenă într-un spectacol după Petre Ispirescu, realizat pe un scenariu şi în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. Viaţă personajelor dau actorii: Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.