Actualitate
Dolj-Polițist confirmat cu coronavirus

Un polițist doljean a fost depistat pozitiv cu Covid 19 și este internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeș", din Craiova. Autoritățile au declanșat ancheta epidemiologică, iar 13 colegi care au avut direct cu cel infectat au fost izolați la domiciliu. 

"Referitor la cazul unui polițist doljean confirmat pozitiv, vă facem următoarele precizări: persoana în cauză, aflându-se în timpul liber, a sunat, în seara zilei de 26 aprilie, la 112 și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, unde a fost internat cu simptome și testat pentru depistarea virusului SARS-COV 2, rezultatul fiind pozitiv.
Imediat, a fost declanșată ancheta epidemiologică, iar la nivelul subunității în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu față de 13 persoane, contacți direcți cu cel în cauză", au declarat reprezentanții Prefecturii Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.