Actualitate
Polițist craiovean, campion național la culturism

Florentin Corbeanu, un poliţist rutier din Craiova, în vârstă de 49 de ani, a câştigat cele mai importante concursuri organizate în acest an de Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Astfel, în luna septembrie, poliţiştul a câştigat Cupa României la Culturism şi Fitness, iar în luna octombrie a devenit campion naţional la acelaşi sport, câştigând medalia de aur la Campionatul Naţional, organizat la Sibiu.
În prezent, Florentin Corbeanu este agent şef principal de poliţie şi lucrează în cadrul Biroului Rutier Craiova. Acesta a fost felicitat atât de colegi, cât şi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, de asemenea fiindu-i înmânată şi o diplomă de merit pentru obţinerea unor rezultatele foarte bune la competiţiile sportive la care a participat. Poliţiştul a mai fost campion naţional şi în urmă cu 30 de ani, iar la campionatul din acest an, desfăşurat în perioada 5-6 octombrie, la Sibiu, acesta a câştigat din nou medalia de aur. În decembrie poliţiştul urmează să reprezinte România la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, care va fi organizat în luna decembrie, în Spania – Tarragona.
Îi urmăm colegului nostru mult succes în continuare şi îl felicităm din nou pentru modul profesionist în care reuşeşte să îmbine munca de poliţie cu practicarea unui sport de performanţă, reuşind să obţină rezultate bune în ambele domenii.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.