Actualitate
Polițist rănit în misiune

Polițist din Craiova, rănit când încerca să aplaneze un scandal în care erau implicați 9 bărbați. Acesta a fost tăiat aseară ,la mânî, ân timpul unei intervenţii pentru aplanarea unui scandal din oraș. Totul s-a petrecut in cartierul craiovean „Fața Luncii”, unde oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani ca acolo ar fi un scandal în toată regula cu sabii, furci și topoare. Agresorii l-au rănit la mână pe unul dintre agenți cu un cuțt, iar doi poliţişti au tras câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale.

Scandalagiii au vârste cuprinse intre 22 si 56 de ani, sunt din Craiova și toți au fost conduși la sectția de poliție 6 din Banie pentru cercetări. Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane au intrat în curtea unei case unde un bărbat de 56 de ani, care locuia acolo, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Niciuna dintre persoanele vătămate nu a dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe sau violare de domiciliu, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste fapte, dar şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.