Actualitate
Polițiștii au confiscat 1900 de măști de la un bărbat din Craiova

Polițiștii craioveni au confiscat 1900 de măști de protecție, nesterile, după ce au efectuat trei percheziții la imobile care erau fosite de un bărbat de 39 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

În cursul zilei de ieri, 26 martie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au efectuat trei percheziţii domiciliare, la imobile folosite de un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că cel în cauză ar fi derulat operaţiuni comerciale neautorizate, neînregistrate în actele contabile şi nedeclarate organelor fiscale cu materiale sanitare şi dispozitive medicale.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit la locuinţa bărbatului 1.900 de măşti de protecţie, nesterile, produse în Brazilia, care erau destinate comercializării.

Măştile au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.