Actualitate
Polițiștii caută o femeie care a dispărut de la domiciliu

O femeie în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a plecat de acasă și este de negăsit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa Poliţia!

Poliţia din Craiova a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 01 februarie a.c., FICA DUMITRA MIHAELA, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a plecat de la domiciliu, luându-şi cu ea mai multe articole de îmbrăcăminte, documente personale, carduri şi telefonul mobil şi nu revenit până în prezent. Aceasta a contactat membrii familiei în mai multe rânduri, spunând că se află în Bucureşti, ultima convorbire datând din 6 mai.
SEMNALMENTE - aproximativ 158 cm. înălţime, în jur de 45 de kg, ochi căprui, păr şaten închis, lung până la nivelul umerilor, drept, faţa ovală, fără semne particulare. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.