Actualitate
Polițiștii de la economic, amenzi de peste 120.000 de lei

Polițiștii de la economic au efectuat o acțiune pentru combaterea comerțului ilicit cu bunuri alimentare desfășurat pe raza municipiului Craiova și a mai multor comune din județ. 

"În urma activităților desfășurate, polițiștii au verificat 28 de agenți economici, iar pentru abaterile constatate aceștia au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 120.000 de lei.

Astfel, polițiștii au identificat societăți comerciale care nu puteau dovedi proveniența bunurilor pe care le comercializau sau care nu înregistrau în casele de marcat sumele încasate.

Ca măsuri complementare, polițiștii au confiscat suma de 4.600 de lei, precum și produse alimentare în valoare de aproximativ 2.000 de lei", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.