Actualitate
Polițiștii de la economic, cu ochii pe comercianți

Polițiștii doljeni, de la serviciul economic, au desfășurat o acțiune pentru protejarea populaţiei de practicile comerciale ilicite. În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 35.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au fost confiscate peste 295 kg de mărfuri, în valoare de aproximativ 3.700 de lei, precum și suma de 1.485 de lei.

 

"În urma unui control efectuat în Craiova, s-a constatat că o persoană fizică deținea în vederea comercializării carne și produse alimentare în valoare de 3.300 lei, fără a deține documente care să ateste proveniența licită a acestora.

În cauză, polițiștii au sancționat contravențional persoana în cauză cu suma de 5.000 de lei, indisponibilizând totodată mărfurile alimentare", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.