Actualitate
Polițiștii doljeni, premiați pentru rezultatele obținute

Astăzi, 29 noiembrie, 3 polițiști doljeni au primit distincția onorifică ”Îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”.

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, în cursul zilei de astăzi, 29 noiembrie, conducerea IGPR a acordat distincţii poliţiştilor care au acționat pentru salvarea de vieți omenești ori s-au evidențiat prin fapte deosebite în misiuni.

În cadrul ceremoniei organizate în apropierea unui moment de mare însemnătate pentru România – 1 Decembrie – Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri – au fost decorați, la sediul Centrului Cultural al MAI, polițiștii care au avut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată.

Printre cei care au primit distincții se numără și 3 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, care s-au remarcat în activitate prin faptul că au salvat viețile unor persoane neputincioase, care se pierduseră.

Astfel, agentul de poliție Glavă Adrian, din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, a reușit găsirea unei minore în vârstă de 2 ani, care plecase de la domiciliu și se afla la o distanță de aproape 3 km de locuința sa, pe un câmp cu vegetație înaltă.

Agentul de poliție Bîrsan Oana, din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți a reușit găsirea unui bărbat de 81 de ani, care plecase de la domiciliu într-o noapte de iarnă, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Agentul șef principal de poliție Argentoianu Alexandru, din cadrul Poliției Municipiului Craiova - Compartimentul Conductori Câini, în cursul acestui an, a reușit găsirea a doi bărbați care plecaseră de la domiciliu, aceștia fiind cunoscuți cu afecțiuni psihice.

Pentru activitățile desfășurate și pentru rezultatele obținute, polițiștii au primit distincția onorifică -”Îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”, iar cu acest prilej îi felicităm și noi, încă o dată, pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.