Actualitate
Polițiștii au ieșit în stradă pentru a preveni accidentele rutiere

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, în Craiova, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea, de către conducătorii auto, a regimului legal de viteză. Au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 11.000 lei.

„În noaptea de 8/9 septembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, în Craiova, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea, de către conducătorii auto, a regimului legal de viteză. Poliţiştii au aplicat 28 de sancțiuni contravenţionale, 15 dintre acestea pentru viteză neregulamentară, iar 13 pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor este de peste 11.000 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere. Un tânăr de 21 de ani, din Craiova, a condus un autoturism, pe Calea Severinului, din Craiova, având o viteză de 127 km/h”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.