Actualitate
Polițiștii l-au prins pe incendiatorului BMW-ului din George Enescu

Polițiștii craioveni l-au identificat pe cel care a incendiat, în noaptea de 14 spre 15 decembrie, un autoturism BMW 730 LD, în cartierul craiovean George Enescu.

Pompierii au fost alertați în noatea de 14 spre 15 decembrie că un autoturism a luat foc, iar în urma intervenției s-a stabilit că focul a fost pus de către o persoană necunoscută. Mașina, proprietatea unei craiovence, în vârstă de 33 ani, a ars în proporție de 90 la sută. La doar o zi după incendierea autoturismului marca BMW 730 LD, în valoare de 60.000 euro, polițiștii Secției 5 au reușit să îl identifice pe cel care i-a dat foc. Este vorba de Marian Mihăiță Buligă, în vârstă de 23 ani, din satul Valea Muierii, comuna doljeană Melinești. Acesta a fost reținut pentru 24 ore, pentru comiterea infracțiunii distrugere, degradare sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.