Actualitate
Polițiștii rutieri, în stradă. Amenzi de peste 54.000 de lei

Polițiștii rutieri au reținut 25 de permise de conducere, au retras nouă certificate de înmatriculare și au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 54.000 de lei, în urma unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, desfășurată miercuri, 4 martie.

„Miercuri, 4 martie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație. În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 54.000 de lei. De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant delict infracțiuni la regimul circulație pe drumurile publice, fiind depistate la volan persoane sub influența alcoolului, sau care conduceau vehicule neînmatriculate. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 25 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.