Actualitate
Premierul Viorica Dăncilă, la deschiderea anului universitar la UMF Craiova

Premierul Viorica Dăncilă participă la deschiderea anului universitar 2018-2019 la Universitatea de Medicină și Farmacie. Alături de aceasta se află ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu. 

" Școală medicală romanească este  una de elită. Anul acesta ați împlinit 20 de ani de când ați devenit Universitate și vă doresc sincer la mulți ani! A fost o alegere firească să mă aflu în rândul vostru, cei care veniți cu dorință de a face bine semenilor! Veți lucra într-un medi esențial pentruţară. Profesia pe care v-ați ales-o este nobilă. Dezvoltarea noastră ca societate trebuie gândită în jurul a doi piloni: sănătate și educație. Am adăugat sănătatea și educația ca prioritare pentru guvernare. Domeniul medical se confruntă cu probleme acumulate în mulți ani. Actuala coaliție și Guvernul pe care îl conduc investesc în sănătate", le-a spus Dăncilă, studenților.  

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.