Actualitate
Președintele Ford s-a întâlnit Răzvan Cuc

Joi, 21 august, Ian Pearson, președintele Ford România, a avut o întâlnire cu echipa ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, cu privire la situația drumului expres Craiova-Pitești și a mai multor proiecte de infrastructură feroviară. Uzina Ford de la Craiova va produce din aceast toamnă noul model Ford Puma.

"Ieri, am avut o întâlnire bună în București cu ministrul Cuc și echipa sa, cu privire la statutul drumului expres Craiova-Pitesti și pe proiectele cheie de infrastructură feroviară. Ministrul și echipa sa sunt angajate să livreze toate proiectele în conformitate cu datele de finalizare planificate. Am fost asigurat, în ședință, că primele faze ale muncii de construcție a drumului expres vor începe în septembrie, cu drumul de lângă Balș și în noiembrie, cu lotul 1. Aştept cu nerăbdare următoarea sesiune de actualizare cu ministrul pentru proiecte cheie”, a scris președintele Ford, pe pagina sa de Facebook. Uzina Ford de la Craiova produce SUV-ul EcoSport din octombrie 2017 şi, din toamna acestui an, va produce modelul Puma.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.