Actualitate
Președintele Ford s-a întâlnit cu Ministrul Transporturilor. Despre ce proiectele de infrastructură au discutat cei doi

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și Ian Pearson, președintele Ford România, s-au întâlmit miercuri, 28 noiembrie, la sediul Ministerului,unde au trecut în revistă stadiile proiectelor de infrastructură care vin în sprijinul activității companiei.

Cei doi au discutat despre proiectul drumului  expres Craiova – Pitești, cu precădere la stadiul centurii ocolitoare a orașului Balș, dar și a graficului de realizare a loturilor 3 și 4 ale drumului expres, dar și despre stadiul liniei de cale ferată ce face legătura dintre Craiova și Vama Curtici și a căii ferate Craiova – Calafat.

Lucian Bode a precizat că este necesară dezvoltarea transportului multimodal, prezentând în acest sens avantajele celor două proiecte de la Craiova și Timișoara.

”Discuțiile purtate cu președintele Ford România au fost extrem de constructive și am convenit împreună ca dialogul să aibă un caracter permanent. Înțeleg și așteptările celor de la Ford, înțeleg și așteptările pe care le au românii de la noi, în ceea ce privește infrastructura. Prefer ca de acum încolo să ne concentrăm pe soluțiile de deblocare a proiectelor începute și să grăbim ritmul de realizare a lor. Companiile private trebuie să aibă de la noi termene concrete și realiste pentru fiecare proiect de infrastructură, deoarece numai așa pot să își adapteze politica lor economică. Timpul promisiunilor nerealiste a trecut. Acum este momentul să luăm toate măsurile necesare pentru ca tot ceea ce s-a început în infrastructură să fie finalizat și să începem proiectele care sunt deja programate. Acest lucru se va realiza într-un mod transparent prin informarea românilor cu privire la stadiul fiecărui proiect”, a transmis Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.