Actualitate
Primarul Genoiu, nemulțumit de cum a fost montat granitul pe A.I Cuza. A solicitat noi specialiști pentru refacerea lucrării

Reprezentanții municipalității craiovene au solicitat societății care se ocupă  de reabilitarea străzii A.I Cuza să trimită pe teren mai multe echipe de specialiști care să monteze pavajul pe trotuarele, fiind nemulțumiți de modul de lucru al vechilor pavatori.

“Trebuia să sosească mai multe echipe de pavatori pentru că nu am fost foarte mulțumiți de cum au lucrat ceilalți. Am solicitat constructorului să fie oprită lucrarea în dreptul Universității din Craiova pentru a veni o altă echipă. Vorbim de granit, nu vorbim de pavele, de pavaj ieftin, ci este unul care va rezista sute de ani și de aceea ne dorim o lucrare de calitate”, a explicat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.