Actualitate
Prins băut la volan și cu permisul suspendat pe strada Brestei

În noaptea de 30 noiembrie/1 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Brestei, iar acesta părea să fie sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul respectiv avea dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

De asemenea, cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind circulația persoanelor în intervalul 23.00-05.00.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.