Actualitate
Prins cu 124 km/h pe străzile din Slatina

La data de 29 iulie a.c., polițiștii rutieri din Olt au acționat pe drumurile publice din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și depistarea conducătorilor auto care încalcăregimul legal de viteză sau efectuează depășiri neregulamentare.

În acest context, polițiștii rutieri au controlat 322de autovehicule și au aplicat 125 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 18.125 de lei, din care 47 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru depășire neregulamentară.

 

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere, din care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru depășire neregulamentară. 

La data de 29 iulie a.c., ora 20.00, pe strada Pitești, din municipiul Slatina, un bărbat, de 29 de ani, din localitate, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124km/h, pe un sector de drum cu limita de viteza de 50 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.