Actualitate
Prins după ce a furat un televizor și un telefon mobil

Un tânăr de 18 ani, din Băilești, este acuzat de furt după ce a pătruns în locuinţa unei femei de 65 de ani, de unde a sustras un televizor și un telefon mobil. Bunurile au fost recuperate de oameni legii şi restituite persoanei vătămate.

"Luni, 6 iulie, polițiști din cadrul Poliței Municipiului Băilești au identificat un tânăr de 18 ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în cursul aceleiași zile, cel în cauză ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de 65 de ani, din Băilești, de unde ar fi sustras un televizor și un telefon mobil.

Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.