Actualitate
Prins după ce a furat un televizor și un telefon mobil

Un tânăr de 18 ani, din Băilești, este acuzat de furt după ce a pătruns în locuinţa unei femei de 65 de ani, de unde a sustras un televizor și un telefon mobil. Bunurile au fost recuperate de oameni legii şi restituite persoanei vătămate.

"Luni, 6 iulie, polițiști din cadrul Poliței Municipiului Băilești au identificat un tânăr de 18 ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în cursul aceleiași zile, cel în cauză ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de 65 de ani, din Băilești, de unde ar fi sustras un televizor și un telefon mobil.

Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.