Actualitate
Prins în flagrant în timp ce fura un rucsac

Un bărbat de 36 de ani, din Craiova, a fost prins în flagrant delict de către polițiști, în timp ce sustrăgea un rucsac lăsat nesupravegheat pe o bancă. Prejudiciul, în valoare de 3000 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, iar cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Luni, 9 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul de Investigaţii Criminale au prins în flagrant delict un bărbat de 36 de ani, din Craiova, după ce ar fi sustras un rucsac, lăsat nesupravegheat pe o bancă, de o tânără din aceeaşi localitate. Prejudiciul, în valoare de 3000 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propuneri corespunzătoare.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.