Actualitate
Prins în timp ce tăia lemne din pădure

Un bărbat de 49 de ani, din Daneți, a fost depistat de polițiști în timp ce tăia din pădure arbori, esență salcâm. ărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea si sancţionarea contravenţiilor în timp ce tăia din pădure arbori, esență salcâm. ilvice, iar cantitatea de material lemnos tăiată a fost ridicată în vederea confiscării.

„Sâmbătă, 11 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Daneți, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic, au organizat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de material lemnos, din pădurea aflată în extravilanul comunei Daneți. Oamenii legii au verificat vehicule, au legitimat persoane şi au constat şi o abatere la regimul silvic, un bărbat de 49 de ani, din localitate, fiind depistat în timp ce tăia din pădure arbori, esență salcâm. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea si sancţionarea contravenţiilor sn timp ce tăia din pădure arbori, esență salcâm. ilvice, iar cantitatea de material lemnos tăiată a fost ridicată în vederea confiscării”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.