Actualitate
Prinse la furat într-un magazin

Două tinere, de 20, respectiv, 22 de ani, din județul Argeș, au fost depistate de polițiștii craioveni și sunt acuzate de furt calificat după ce ar fi sustras bunuri în valoare de 500 de lei dintr-un magazin. Prejudiciul cauzat a fost recuperat prin restituirea produselor reprezentanţilor magazinului.

„Miercuri, 16 ianuarie, poliţişti din cadrul Secția 5 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că au fost depistat două persoane care au sustras bunuri dintr-un magazin. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat două femei, de 20, respectiv 22 de ani, din judeţul Argeş, care ar fi sustras din magazinul respectiv bunuri în valoare de circa 500 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat prin restituirea produselor reprezentanţilor magazinului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.