Actualitate
Prinși beți la la volan pe străzile Craiovei

Ieri, 28 octombrie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un bărbat de 54 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Brestei, din localitate.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Craiova a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii prezenți la fața locului au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 64 de ani din Craiova.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Bărbaţii depistaţi de poliţişti au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.