Actualitate
Produse contrafăcute, confiscate de polițiști

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au ridicat în vederea cercetării produse în valoare de peste 60.000 de lei. 550 de articole de încălţăminte şi de îmbrăcăminte sunt susceptibile de a fi contrafăcute. Au fost constatate cinci infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 6 societăţi comerciale şi au constatat 5 infracţiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor produse în valoare de peste 60.000 de lei. Astfel, aproximativ 550 de articole de încălţăminte şi de îmbrăcăminte, care purtau mărcile şi însemnele unor branduri cunoscute, au fost indisponibilizate de poliţişti, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cazurile respective, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare", se arată în comunicatu IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.