Actualitate
Programul Rabla 2019 va începe până pe 5 aprilie

Prezentă la Craiova, unde se desfășoară Forumul Industriei Auto 2019, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat că Programul Rabla 2019 este pregătit de lansare și va demara până pe 5 aprilie. Guvernul va aloca, un număr de până la 50.000 de vouchere, la fel ca și anul trecut.

“Eforturile Guvernului, prin Ministerul Mediului, au fost, inclusiv anul trecut, să suplimentăm numărul de prime de casare, astfle încât, reînnoirea parcului auto să se resimtă și același lucru îl vom face și în acest an. În 2018 am reuşit să îl pornim în februarie. Anul acesta nu a fost posibil, din cauza tergiversării total nejustificate a promulgării Bugetului de stat. Noi suntem deja pregătiţi de lansare iar la cum arată calendarul astăzi, ne angajăm sa demarăm Programul 'Rabla' până pe 5 aprilie". Prin Programul Rabla s-au casat 700.000 de autovehicule vechi, fiind înlocuite cu peste 550.000 de modele nepoluante. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.