Actualitate
Prostituatele din Severin, amenzi record

Prostituatele de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin au fost prinse “în flagrant”  de poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de practicare a prostituției. Activitatea s-a desfășurat atât pe raza municipiului Dr. Tr. Severin - D.N. 6 Gura- Văii, cât și pe raza localităților Șimian, Balota și Ghelmegioaia.

La nivelul județului Mehedinți, pentru nouă dintre persoanele conoscute că practică prostituția, polițiștii au aplicat acestora peste 200 de sancțiuni contravenționale de persoană. După aplicarea sancțiunilor contravenționale și odată ce procesul-verbal de constatare a contravenției a fost întocmit, dacă constituie titlu executoriu, se transmite organelor fiscale, acestora revenindu-le obligația de a-l pune în executare.

Clienții prostituatelor, pedepsiți de lege

 

Prostituţia reprezintă oferirea de servicii sexuale în schimbul banilor sau altor beneficii materiale. Legea penală actuală nu mai incriminează prostituţia, aşadar aceste fapte, în sine, nu mai sunt infracţiuni. În schimb, există alte infracţiuni prevăzute în Codul penal care au legătură cu prostituţia, cum sunt proxenetismul sau folosirea prostituţiei infantile. Astfel, folosirea serviciilor sexuale prestate de o victimă a traficului de persoane, a traficului de minori, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.