Actualitate
Protest la Spitalul Județean de Urgență Craiova

Mai multe cadre medicale și personal TESA al Spitalului Județean de Urgență Craiova protestează în fața Ambulatoriului. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că nu au primit vouchere de vacanță, dar și de lipsa fondurilor pentru echipamente medicale. 

Cadrele medicale se plâng de faptul că spitalul nu este încălzit, atât pacienţii cât şi personalul fiind nevoit să vină de acasă cu radiatoare. "În primul rând trebuie să menţionez faptul că s-a făcut o gestionare defectuoasă a fondurilor acestui spital. Nu avem priorităţile gândite în ordinea necesară pentru îngrijirea pacienţilor, pacientul este primul care suferă din această cauză. Aprovizionarea cu medicamente este deficitară, aprovizionarea cu materiale sanitare este deficitară. La acest moment în spital nu este căldură, lucru foarte grav pentru că avem nou-născuţi, copii până în 12 ani, care tremură în saloane, dar chiar şi pe masa de operaţie", a declarat Ion Cotojman, liderul de sindicat. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.