Actualitate
Razie de amploare în Dolj

Polițiștii doljeni au organizat în nopaptea de 6 spre 7 ianuarie o razie de amploare pentru a preveni abaterile de la regimul circulației pe drumurile publice din județul Dolj. Au fost instituite 41 de filtre rutiere, verificate 550 de autovehicule, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 200 de agenţi economici. După ce au legitimate peste 800 de persoane, polițiștii au constatat 12 infracțiuni în flagrant delict, fiind aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 31.000 lei.

În noaptea de 6-7 ianuarie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au efectuat o razie pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite și a altor fapte antisociale, precum și a abaterilor la regimul circulației pe drumurile publice din județul Dolj. La acţiune au participat poliţişti din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, precum şi jandarmi. Astfel, în județul nostru au fost instituite 41 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat peste 550 de autovehicule, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 200 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică). În cadrul raziei au fost legitimate peste 800 de persoane, 180 dintre acestea fiind controlate sumar de arme albe. Polițiștii doljeni au constatat 12 infracțiuni în flagrant delict, 5 dintre acestea fiind la regimul circulației rutiere și restul, infracţiuni de natură judiciară şi economică. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, din care 53 la OUG 195/2002, 18 la Legea 61/1991 a ordinii și liniștii publice şi 5 la alte acte normative. Valoarea sancțiunilor aplicate de poliţişti este de aproximativ 31.000 lei, fiind totodată reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 3 permise de conducere, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.