Actualitate
Razie în târgul de săptămână

Polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 160.000 de lei și au confiscat produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 19.000 de lei, dar și suma de 3.500 de lei, după o razie de amploare care a vizat 27 de societăţi comerciale și 60 de persoane fizice. 

Vineri, 19 iunie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat o razie în Craiova, scopul urmărit fiind protejarea populației de anumite practici comerciale ilicite, prevenirea faptelor comise cu violență dar și a ilegalităților comise în alte domenii.

La acțiune au participat peste 80 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, economic, rutieră, investigații criminale, conductori câini, dar și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au verificat 27 de societăți comerciale și aproximativ 60 de persoane fizice.

De asemenea, în cadrul filtrelor organizate, polițiștii au controlat aproximativ 30 de autoturisme și au legitimat peste 130 de persoane.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 160.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost confiscate produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 19.000 de lei, dar și suma de 3.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat 3 infracțiuni, fiind depistați agenți economici care desfășurau acte de comerț cu bunuri care prezentau însemnele unor mărci celebre, fără a putea prezenta documente care să ateste autenticitatea acestora.

Astfel, în cadrul dosarelor penale întocmite, polițiștii au indisponibilizat peste 650 de articole vestimentare, cosmetice și încălțăminte, valoarea acestora fiind de 69.000 de lei.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.