Actualitate
Reținut pentru furt calificat

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 42 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea unui număr de cinci infracţiuni de furt calificat.

"În noaptea de 15 spre 16 decembrie 2019, cel în cauză ar fi pătruns, prin forţarea porţilor de acces, în curtea unei societăţi, de unde ar fi sustras 2 acumulatori auto montaţi la nişte utilaje.  

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat bărbatul de 42 de ani, care a fost prins în flagrant, în cursul zilei de ieri, în timp ce încerca să vândă unul dintre acumulatori.

Ulterior, la locuinţa bărbatului respectiv a fost efectuată o percheziţie domiciliară, fiind găsit şi cel de-al doilea acumulator, precum şi alte bunuri de uz gospodăresc, care ar fi provenit din comiterea altor infracţiuni de furt, comise în Calafat, în cursul anului 2019.

Valoarea bunurilor recuperate şi restituite persoanelor vătămate este de aproximativ 10.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul în cauză, acesta urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare", au declarat reprezentanții IPJ DOLJ. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.