Actualitate
Reținut pentru tentativă de omor

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Călărași, a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins în curtea unei femei de 76 de ani din aceeași localitate, cu care ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă la infracţiunea de viol.

„Joi, 18 decembrie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni, în timp ce executau serviciul de patrulare, în comuna Călărași, au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că a surprins, în locuința unei vecine, din Călăraşi, un bărbat care ar fi intenționat să întrețină relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale. Polițiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în curtea unei femei de 76 de ani, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din Călăraşi, care a declarat că se afla în trecere și ca nu a comis nicio ilegalitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce femeia se afla la domiciliu, în camera sa ar fi pătruns un bărbat pe care nu-l cunoște și care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei sale, moment în care și-a făcut apariția o altă persoană. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pe bază de ordonaţă, pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă la infracţiunea de viol. Acesta a fost introdus în Cetrul de Reţinere şi Arestare Areventivă al IPJ Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.