Actualitate
Reținut pentru viol

Marți, 9 iunie, polițiștii au reținut un bărbat de 44 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. O tânără de 19 ani îl acuză pe bărbat că ar fi fost violată în timp ce se afla la domiciliul acestuia, în dimineața zilei de 9 iunie. 

În cursul zilei de ieri, 9 iunie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 19 ani, din Craiova, a fost victima infracțiunii de viol.

Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit că, în dimineața zilei de 9 iunie a.c., tânăra ar fi fost violată de un bărbat de 44 de ani, din Craiova, în timp ce se afla la domiciliul acestuia.

În cauză, polițiștii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale în vederea lămuririi stării de fapt, fiind totodată întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de viol.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore de polițiști, pentru comiterea infracțiunii de viol, urmand ca ulterior să fie prezentat  instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.