Actualitate
Reținut pentru violare de domiciliu, lovire și distrugere

Duminică, 20 septembrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe și distrugere. Bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa fostei sale concubine, în vârstă de 34 de ani, fără consimţământul acesteia, unde a exercitat acte de violență asupra acesteia și a celor doi copii ai femeii, cei doi fiind ulterior transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Duminică, 20 septembrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o tânără de 18 ani, din Craiova, despre faptul că are un conflict cu un bărbat, la domiciliul său din Municipiul Craiova. La fața locului, s-au deplasat polițiștii care au identificat un bărbat de 43 de ani, cel în cauză fiind fostul concubin al mamei apelantei. Din cercetările efectuate de polițiști, bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii de 34 de ani, din Craiova, fără consimţământul acesteia, unde a exercitat acte de violență asupra acesteia și a celor doi copii ai femeii, cei doi fiind ulterior transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul ar fi distrus un telefon mobil ce aparține tinerei de 18 ani, pentru a o împiedica pe aceasta să sesizeze organele de poliţie, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 1.400 de lei. Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a 3 infracțiuni de lovire sau alte violențe precum și pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.