Actualitate
Reţinuţi după ce ar fi furat stupi de albine

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au efectuat, în cursul zilei de ieri, 7 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi.

Prejudiciul produs, în valoare de 16.000 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar persoanele bănuite de comiterea faptei au fost reţinute. Ieri, 7 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în comuna Vela, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt. Astfel, poliţiştii au identificat 2 bărbaţi de 29 şi 40 de ani, din comuna Vela, care, în cursul lunii noiembrie 2018, ar fi sustras 32 de stupi de albine, ce aparţineau unui bărbat din Bucovăţ.

Prejudiciului produs, în valoare de 16.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore cei doi bărbaţi, aceştia urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele altor 2 persoane, de 19 şi 25 de ani, din Vela, poliţiştii au găsit bunuri sustrase din gospodăria unui bărbat de 70 de ani, din aceeaşi localitate, o parte din prejudiciul produs, estimat la suma de 1.000 de lei, fiind recuperat. Şi în acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.