Actualitate
Reținuți pentru contrabandă de țigări

Ieri, 3 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au reținut pentru 24 de ore 3 persoane, de 35, 55 și 63 de ani, din Craiova, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de contrabandă.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au efectuat 3 percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, la 3 locații din Craiova.

Astfel, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

În fapt, în cursul acestui an, cei în cauză ar fi desfășurat astfel de activități în mod constant, fiind depistați comercializând țigarete provenite din contrabandă în 15 situații, întreaga cantitate identificată asupra acestora fiind de 162.320 bucăţi (8.116 pachete).

Avand în vedere probatoriul administrat de polițiști, cele 3 persoane au fost reținute pentru 24 ore, pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Activitatea a beneficiat de sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.