Actualitate
Reținuți pentru fraude economice

Polițiștii de la Serviciul Economic din Olt au confiscat bunuri în valoare de 4.400.000 de lei de la cinci persoane acuzate că, în perioada2012-2015, au constituit un grup infracțional cu scopul de a frauda bugetul de stat. 

Cei cinci au pus la cale un circuit fictiv în care au fost implicate 21 de societăți comerciale fantomă. Prin intermediul acestora au fost înregistrate operațiuni fictive, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de aproximativ 7.100.000 lei. Oamenii legii au aplicat măsura sechestrului asigurator pe bunurile mobile și imobile( 8 terenuri, o casă, 30 de autocamioane), precum și pe conturi bancare deținute de mai multe persoane fizice și societăți comerciale.
Cei cinci sunt cercetați acum într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.