Actualitate
Romeo Tiberiade - dosar penal pentru agresiune asupra unui craiovean

Autointotulatul lider al romilor din Fața Luncii, Romeo Tiberiade s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce l-a agresat pe un craiovean.

Victima lui Romeo Tiberiade a depus plângere la Secția 2 Poliție Craiova și suține că a fost lovit cu pumnii de agresorul său chiar în curtea Spitalului Județean de Urgență Craiova. "În cursul acestei zile, un bărbat de 33 de ani, din Craiova, s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Politie Craiova, unde a reclamat faptul că ar fi avut un conflict cu un alt bărbat de 55 de ani, din Craiova, care l-a agresat fizic în timp ce aceştia se aflau în curtea unui spital din localitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi fac cercetări în vederea lămuririi stării de fapt", a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Victima lui Romeo Tiberiade se numeşte Răzvan Firulescu şi se afla la spital pentru a-şi vizita soţia care a născut în urmă cu doar câteva zile. În curtea unităţii medicale s-a întâlnit cu Tiberiade cu care a stat preţ de câteva minute, în timpul discuţiei venind vorba şi despre concert maestrul Dan Bozgan şi despre situaţia acestuia de la Opera Română Craiova. La un moment dat, cei doi s-au contrat şi Tiberiade i-a aplicat lui Firulescu doi pumni în zona capului, incidentul fiind observat de mai multe persoane. "Ne cunoaştem de mai mulţi ani, tatăl meu a fost şi el vicepreşedinte al Partidei Romilor Dolj, dar acum susţine un alt partid. Nu am avut niciodată conflicte, ne salutam că aşa este frumos. Am depus plângere la poliţie, iar mâine voi merge la IML Craiova", a declarat Răzvan Firulescu, bărbatul care susţine că a fost agresat de Romeo Tiberiade.

Romeo Tiberiade este președintele Partidei Romilor Dolj și consilier al primarului Craiovei pe probleme de etinie romă. 

Vom reveni cu amănunte! 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.