Actualitate
Ploaia a făcut prăpăd în Bănie. Inundații și mașini distruse

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia au fost solicitate, în cursul serii de luni, 6 iulie, pentru a interveni pe strada Trandafirului, unde ploaia a inundat mai multe beciuri de locuințe. Intervine Detașamentul 2 Pompieri Craiova. De asemenea, un copac a căzut pe mașini pe bulevardul Carol și strada Mihai Eminescu, unde a intervenit Detașamentul 1 Pompieri Craiova cu echipaj Descarcerare Grea.

Tot din cauza condițiilor meteo, un zid a căzut peste o țeavă de gaze și a avariat o mașină. Gazele au fost oprite iar, în prezent, nu mai există niciun pericol. Și pe strada Dezrobirii un copac a căzut pe un gard, unde a intervinit Detașamentul 2 cu ASAS și 5 subofițeri. 

Meteorologii au emis un cod portocaliu pentru localitățile Craiova, Podari, Șimnicu de Sus, Bucovăț, Ișalnița, Pielești, Breasta, Coșoveni,  Malu Mare, Robănești, Coțofenii din Dos, Almăj, Mischii, Ghercești și Cârcea. Local se vor acumula 35-40 l/mp.

În Craiova, o ploaie de câteva minute a înfundat canalizarea în unele zone ale orașului. Vijelia, dar și grindina a făcut și ea prăpăd în Bănie.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.