Actualitate
S-a urcat băut la volan și a ajuns în șanț

Un bărbat de 53 de ani, care s-a urcat la volan având o alcoolemie de 1.11 mg/l, s-a răsturnat cu mașina în șanț, pe DN 6, în afara localității Ișalnița. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind înregistrate doar pagube materiale. 

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Ianca, judetul Olt, care conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Işalniţa, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.