Actualitate
S-a urcat la volan la 17 ani și a făcut accident

Ieri, 1 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza  comunei Apele Vii, a avut loc un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit un autoturism condus de un tânăr de 17 ani din comuna Apele Vii, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 24 de ani, din Celaru. În urma evenimentului rutier, tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și vătămare corporală din culpă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.