Actualitate
S-au gândit că e o idee bună să conducă cu permisul suspendat

Ieri, 30 septembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au oprit pentru control un tânăr de 29 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, care se afla la volanul unui autoturism, pe strada Brestei, din Craiova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis.Tot polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un alt tânăr de 18 ani, din comuna Vela, care conducea un autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat. Și de această dată, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.