Actualitate
Salariaţii S.G.A Dolj au colectat 50 mc de gunoi pe râul Jiu 

Administraţia Bazinală de Apă Jiu, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj  a marcat importanţa Zilei Mondiale a Apei printr-o serie de acţiuni menite să conştientizeze importanţa şi ponderea pe care apa o are în susţinerea vieţii şi dezvoltarea economico-socială a umanităţii.

În acest an, motto-ul sub care s-a  celebrat Ziua Mondială a Apei, “ Apa şi apa uzată”, a reprezentat un mesaj care a evidenţiat faptul că apa este un element indispensabil vieţii şi că în funcţie de calitatea ei depinde calitatea sănătăţii noastre şi respectiv a vieţii. Cu această ocazie, Administraţia Bazinală de Apă Jiu - Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj a desfăşurat o serie de acţiuni menite să conştientizeze importanţa şi ponderea pe care o are apa în viaţa fiecăruia. Printre acestea s-a numărat şi acţiunea de salubrizare a râului Jiu, pârâului Prodila desăşurată astăzi, 27 martie 2017,  de către salariaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj. Acestia au colectat 50 de metri cubi de gunoi pe porţiunea igienizată, zona Podari aval Pod CF până la confluenţa cu pârâul Prodila şi pr. Prodila până la intrarea în comuna Podari. Cea mai mare cantitate de gunoi a reprezentat-o cel menajer şi moluz rezultat din materiale de construcţii (gresie, faianţă, etc.) Deşeurile colectate au fost transportate şi depozitate la Depozitul de gunoi Eco Sud Mofleni. La această acţiune au fost implicate resurse umane şi materiale ale S.G.A Dolj: două formaţii de lucru, 2 autobasculante, un buldoexcavator, două autoutilitare, saci şi manuşi.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.