Actualitate
DOLJ: amenzi de peste 588.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

 Astfel, în cursul zilei de ieri, 6 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.300 de persoane. De asemenea, aproximativ 180 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

      Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 588.000 de lei.

 

La nivelul municipiului Craiova, paza şi protecţia unor obiective, aflate până acum în responsabilitatea Jandarmeriei, au fost preluate de militari.

Astăzi s-au încheiat activităţile de predare-preluare a competențelor și responsabilitaților de la Inspectoratul de Jandarmi Județean "Mihai Bravul" Dolj către Brigada Multinațională Sud-Est a misiunii de pază şi protecţie a unor obiective stabilite la nivelul municipiului Craiova.

Decizia a fost luată pentru suplimentarea numărului de jandarmi ce vor fi angrenaţi în misiunile de ordine și siguranța publică.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.