Actualitate
Sancțiuni de peste 670.000 de lei pentru cei care nu au respectat masurile ordonanțelor militare

Luni, 30, martie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 3.000 de persoane, iar aproximativ 170 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 320 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 670.000 de lei.
De asemenea, 4 persoane au fost introduse în carantină, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.
 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.