Actualitate
Sancțiuni de peste 670.000 de lei pentru cei care nu au respectat masurile ordonanțelor militare

Luni, 30, martie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 3.000 de persoane, iar aproximativ 170 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 320 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 670.000 de lei.
De asemenea, 4 persoane au fost introduse în carantină, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.
 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.