Actualitate
Scandal ca în Vestul Sălbatic în plină stradă

Un nou scandal a izbucnit pe o stradă din cartierul Craiovița Nouă. Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, fiind vorba, din primele verificări de neînțelegeri între două grupări rivale. Astfel, în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că , în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercație în plină stradă, patru autoturisme fiind avariate. 

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercatie între mai multe persoane.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercație, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
În timpul altercațieiau fost folosite obiecte contodente, fiind totodată provocate avarii unui numar de patru autoturisme.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercație. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.