Actualitate
Scandal cu cagule și bâte pe o stradă din Craiova

Polițiștii au deschis un dosar penal și încearcă să identifice persoanele implicate într-un scandal izbucnit în pllină stradă, în noaptea de 5 martie, când șase persoane mascate, au blocat o mașină în zona intersecției dintre strada Brestei și Pelendava și au lovit un alt autoturism, în care se aflau alte patru persoane.

”În urma unei sesizări primite în noaptea de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au deplasat în zona intersecției dintre strada Brestei și Pelendava. Astfel, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, în fața unui autoturism care se deplasa pe strada Pelendava, spre Calea Severinului și în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, toți din Craiova, ar fi oprit o altă mașină din care au coborat 6 persoane, o parte din acestea având fețele acoperite și obiecte contondente asupra lor.
Persoanele respective, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, toți din Craiova, ar fi început să ameninte cu acte de violență și să lovească totodată autoturismul în care se aflau celelalte 4 persoane, părasind apoi în scurt timp zona.
Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea lămuririi stării de fapt și a identificarii tuturor persoanelor implicate în această altercație, în cauză fiind intocmit un dosar penal pentru savîrsirea infracțiunilor de amenințare și distrugere”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.